Mama abs

onnistu palautumaan raskaudesta

Kiitollisuutta omasta vahvasta ja mukautuvasta kehosta

Autan sinua tekemään hyvää itsellesi ja laittamaan omat tarpeet hetkittäin etusijalle. Tiivistetään ja vahvistetaan vartaloa keskittyen lantion seudun lihasten ja keskivartalon vahvistamiseen. Samalla hoidetaan vatsalihasten erkaumaa, aktivoidaan ja huolletaan koko vartaloa, jotta sinä voit rauhassa nauttia uudesta elämäntilanteesta vahvan ja toimivan vartalon kanssa.

Valmennuksen hinta 49 €

Mitä sinä saat?

Napakamman ja vahvemman keskivartalon avulla omassa vartalossa oleminen tuntuu ihanalta, jolloin on helpompi nauttia ympärillä olevasta.

Treenaaminen on helppo tehdä missä ja milloin siltä tuntuu.

Harjoitukset on sovitettu tuoreen äidin elämäntilanteeseen sopivaksi. Mikäli takana on vähän unta, panostetaan kehonhuoltoon ja rauhoittumiseen. Hyvin levänneenä tehdään tehokkaammin.

Lantion seudun lihakset vahvistuvat - ei ylläreitä pöksyissä. Voit hyppiä trampalla ilman pissavahinkoja.

Hyvää oloa, turvallista raskaudesta palautumista ja ylpeyttä sekä kiitollisuusta omasta vahvasta ja mukautuvasta kehosta. Tätä kaikkea on uusi Mama Abs -verkkovalmennus.

Teet hyvää itsellesi. Se lisää hyvää oloa. Helpompi nauttia hyvästä olosta vauvan kanssa.

Haluaisitko sinäkin vahvan ja hyvinvoivan vartalon?

  • Mama Abs -valmennus on tehokas, mutta lempeä ja siinä on otettu huomioon tuoreen äidin mahdollinen unen vähyys sekä kehoon kohdistunut rasitus. Ennen kaikkea tarkoitus on edistää äidin hyvinvointia ja kohentaa oloa turvallisen valmennuksen avulla. 
  • Vatsalihasten erkaumaa on luonnollisestikin odottavilla äideillä, kun vatsalihakset väistyvät kasvavan vatsan edestä. Monilla erkauma palautuu spontaanisti muutaman kuukauden aikana, mutta keskivartalon lihasten vahvistamisesta ei silti ole kenellekään haittaa – päinvastoin! Keskivartalo on osallisena niin moneen liikkeeseen, asentoon, kipuun, kivuttomuuteen, jotta sen vahvistaminen on tärkeää ihan kaikille. Raskauden jälkeen on tärkeää tehdä juuri oikeanlaisia harjoitteita, jotta palautuminen onnistuu.
  • Mama abs- valmennus antaa sinulle uuteen elämäntilanteeseen oikeat ja sopivat harjoitteet, jotta voit rauhassa nauttia olosta vauvan kanssa.

  • Hyvää oloa, turvallista raskaudesta palautumista ja ylpeyttä sekä kiitollisuutta omasta vahvasta ja mukautuvasta kehosta. Tätä kaikkea on uusi Mama Abs -verkkovalmennus.
Jaa
Jaa