Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Mama Abs , Yleinen

  Mama abs – onnistu palautumaan raskaudesta

  Autan äitejä tekemään hyvää itselleen ja laittamaan omat tarpeet hetkittäin etusijalle. Tiivistetään ja vahvistetaan vartaloa keskittyen lantion seudun lihasten ja keskivartalon vahvistamiseen. Samalla hoidetaan vatsalihasten erkaumaa, aktivoidaan ja huolletaan koko vartaloa, jotta äiti voi rauhassa nauttia uudesta elämäntilanteesta vahvan ja toimivan vartalon kanssa.

 • Yleinen

  Mama abs – onnistu palautumaan raskaudesta – ilmainen video erkauman palauttamiseen

  Autan äitejä tekemään hyvää itselleen ja laittamaan omat tarpeet hetkittäin etusijalle. Tiivistetään ja vahvistetaan vartaloa keskittyen lantionseudun lihasten ja keskivartalon vahvistamiseen. Samalla hoidetaan vatsalihasten erkaumaa, aktivoidaan ja huolletaan koko vartaloa, jotta äiti voi rauhassa nauttia uudesta elämäntilanteesta vahvan ja toimivan vartalon kanssa.

 • Yleinen

  Mama Abs – Workshop

  Järjestän Kainuun alueella Workshoppeja äideille. Vahvistetaan erityisesti keskivartaloa ja tehdään oma vartalo toimivaksi ja vahvaksi. Tutkin halutessasi vatsalihasten erkauman tilanteen. Mukaan voi tulla vauvan kanssa tai ilman.

 • Yleinen

  Personal Trainer – palvelut

  Haluan auttaa saavuttamaan tavoitteesi ja tekemään itsellesi hyvää! Usein pienillä muutoksilla saa jo paljon aikaan. Aina niiden tekeminen yksin ei ole helppoa – ja se on normaalia. Kurkkaa lisää mitä vaihtoehtoja sinulla on itsesi kehittämiseen ja millä tavalla voin auttaa sinua.