Showing all 7 results

 • Mama Abs , Yleinen

  Mama abs – onnistu palautumaan raskaudesta

  Autan äitejä tekemään hyvää itselleen ja laittamaan omat tarpeet hetkittäin etusijalle. Tiivistetään ja vahvistetaan vartaloa keskittyen lantion seudun lihasten ja keskivartalon vahvistamiseen. Samalla hoidetaan vatsalihasten erkaumaa, aktivoidaan ja huolletaan koko vartaloa, jotta äiti voi rauhassa nauttia uudesta elämäntilanteesta vahvan ja toimivan vartalon kanssa.

 • Yleinen

  Mama abs – onnistu palautumaan raskaudesta – ilmainen video erkauman palauttamiseen

  Autan äitejä tekemään hyvää itselleen ja laittamaan omat tarpeet hetkittäin etusijalle. Tiivistetään ja vahvistetaan vartaloa keskittyen lantionseudun lihasten ja keskivartalon vahvistamiseen. Samalla hoidetaan vatsalihasten erkaumaa, aktivoidaan ja huolletaan koko vartaloa, jotta äiti voi rauhassa nauttia uudesta elämäntilanteesta vahvan ja toimivan vartalon kanssa.

 • Yleinen

  Mama Abs – Workshop

  Järjestän Kainuun alueella Workshoppeja äideille. Vahvistetaan erityisesti keskivartaloa ja tehdään oma vartalo toimivaksi ja vahvaksi. Tutkin halutessasi vatsalihasten erkauman tilanteen. Mukaan voi tulla vauvan kanssa tai ilman.

 • Mama Abs - paikkakunnat , Yleinen

  Mama Abs – Workshop – Kuusamo 23.11.2019

  Mama Abs – Workshop – Kuusamo

  Järjestän Kuusamossa Workshopin äideille 23.11.2019 klo 13-15. Workshopissa vahvistetaan erityisesti keskivartaloa ja tehdään oma vartalo toimivaksi ja vahvaksi. Tutkin halutessasi vatsalihasten erkauman tilanteen käsin. 

 • Mama Abs - paikkakunnat , Yleinen

  Mama Abs – Workshop – Suomussalmi 30.11.2019

  Mama Abs – Workshop – Suomussalmi

  Järjestän Suomussalmella Workshopin äideille 30.11.2019 klo 13-15. Workshopissa vahvistetaan erityisesti keskivartaloa ja tehdään oma vartalo toimivaksi ja vahvaksi. Tutkin halutessasi vatsalihasten erkauman tilanteen käsin. 

 • Mama Abs - paikkakunnat , Yleinen

  Mama Abs – Workshop – Vuokatti 14.12.2019

  Mama Abs – Workshop – Vuokatti

  Järjestän Vuokatissa Workshopin äideille 14.12.2019 klo 13-15. Workshopissa vahvistetaan erityisesti keskivartaloa ja tehdään oma vartalo toimivaksi ja vahvaksi. Tutkin halutessasi vatsalihasten erkauman tilanteen käsin. 

 • Yleinen

  Personal Trainer – palvelut

  Haluan auttaa saavuttamaan tavoitteesi ja tekemään itsellesi hyvää! Usein pienillä muutoksilla saa jo paljon aikaan. Aina niiden tekeminen yksin ei ole helppoa – ja se on normaalia. Kurkkaa lisää mitä vaihtoehtoja sinulla on itsesi kehittämiseen ja millä tavalla voin auttaa sinua.