Henkilötietolain (523/1990) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterin ylläpitäjä

Papaija Fit (2907202-4)

Lohenpyrstö 30 a 2

87700 Kajaani

Rekisteriä hoitava henkilö

Jenna Iso-Möttönen

Puhelin: +358 44 386 2907

Rekisterin ylläpitäminen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Papaija Fitin henkilörekisteriin asiakkaaksi tilaamalla maksuttomia tai maksullisia palveluita, osallistunut kursseille ja valmennuksiin sekä erilaisiin kilpailuihin ja arvontoihin.

Rekisterin tarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Papaija Fitin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tuote- ja / tai palvelutilausten arkistointi ja käsittely, asiakassuhteen hoitaminen ja yritysten palveluista, tapahtumista tai sisällöntuotosta ilmoittaminen sekä kumppanuus- ja affiliatemarkkinoinnin toteuttaminen. Tietoja voidaan käyttää Papaija Fitin toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Papaija Fitin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Tietoja käsitellään ainoastaan Papaija Fitin asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten järjestelmien kautta.

Rekisterissä olevat tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Asiakassuhteen ylläpitoa koskevat tiedot: Laskutus- ja maksutiedot (Katuosoite, Postitoimipaikka, ja -numero, puhelinnumero, mahdollinen y-tunnus)
  • Ikä
  • Sukupuoli
  • Valmennuspalveluiden ja asiakkaan terveyden ja turvallisuuden kannalta välttämättömimmät tiedot
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista ja toimitetuista palveluista

Asiakasrekisterin tiedot ovat vain ja ainoastaan Papaija Fitin käytössä

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

Asiakkaalla on oikeus kieltäytyä Papaija Fitin toimittamasta ja kohdentamasta markkinoinnista. Kieltopyyntö toimitetaan sähköisesti osoitteeseen jenna(at)papaijafit.fi tai kussakin uutiskirjeessä mainitun linkin kautta. Asiakas saa kuitenkin aina asiakassuhteen hoitamisen ja palvelujen tuottamisen kannalta välttämättömät viestit.

Jaa