Täällä sinua auttaa Jenna

Ei saa tätä poistaa. Lisää otsikkotekstisi tähän

Ei saa tätä poistaa. Lisää otsikkotekstisi tähän

Kuka minä olen?

Olen kahden ihanan pojan äiti ja tutustunut raskauksien jälkeen uudelleen vartalooni – sen toimivuuteen ja toimimattomuuteen. Ymmärtänyt palautumisen tärkeyden koettelemalla sen rajoja. Olen kouluttautunut lisää erityisesti vatsalihasten erkauman hoitoa varten ja valmentanut äitejä vahvistamaan keskivartaloa raskauden jälkeen. Kun keskivartalo on hyvin hallinnassa, koko muukin vartalo on ja meillä on hyvä olla siinä. 

Autan sinua tekemään hyvää itsellesi.

Autan äitejä palautumaan raskaudesta. Autan äitejä saamaan hyvinvoivan vartalon vahvistamalla ja huoltamalla keskivartalon tukilihaksia. Valmennuksissa keskitytään lantionpohjan lihasten ja vatsalihasten erkauman hoitoon, mutta aktivoidaan ja huolletaan samalla koko vartaloa.

Kamppailetko sinäkin näiden asioiden kanssa?

  • Et tiedä mistä aloittaa treenaaminen raskauden jälkeen
  • Vartalo ei tunnu samalta kuin ennen raskautta
  • On hankala aikatauluttaa omaa treenaamista
  • Haluaisit vahvistaa omaa vartaloa turvallisesti
  • Haluat treenata vaivattomasti
  • Haluat toimivan ja napakan vartalon, joka tuo sinulle lisää hyvää oloa
  • Aikaa nauttia hyvästä olosta vauvan kanssa <3
  • Haluat tehdä hyvää myös itsellesi

Aivan aluksi voit ottaa talteen vinkit, kuinka vahvistaa keskivartaloa ja saada keskikroppa napakammaksi. Vahvemman keskivartalon avulla sinulla on hyvä olla siinä, liikkuminen ja oleminen tuntuu helpommalta. 

Näin voin auttaa sinua

Mama abs – onnistu palautumaan raskaudesta

Autan äitejä tekemään hyvää itselleen ja laittamaan omat tarpeet hetkittäin etusijalle. Tiivistetään ja vahvistetaan vartaloa keskittyen lantion seudun lihasten ja keskivartalon vahvistamiseen. Samalla hoidetaan vatsalihasten erkaumaa, aktivoidaan ja huolletaan koko vartaloa, jotta äiti voi rauhassa nauttia uudesta elämäntilanteesta vahvan ja toimivan vartalon kanssa.

Mama Abs – Workshop

Järjestän Kainuun alueella Workshoppeja äideille. Vahvistetaan erityisesti keskivartaloa ja tehdään oma vartalo toimivaksi ja vahvaksi. Tutkin halutessasi vatsalihasten erkauman tilanteen. Mukaan voi tulla vauvan kanssa tai ilman.

Personal Trainer – palvelut

Haluan auttaa saavuttamaan tavoitteesi ja tekemään itsellesi hyvää! Usein pienillä muutoksilla saa jo paljon aikaan. Aina niiden tekeminen yksin ei ole helppoa - ja se on normaalia. Kurkkaa lisää mitä vaihtoehtoja sinulla on itsesi kehittämiseen ja millä tavalla voin auttaa sinua.

Mama abs – onnistu palautumaan raskaudesta – ilmainen video erkauman palauttamiseen

Autan äitejä tekemään hyvää itselleen ja laittamaan omat tarpeet hetkittäin etusijalle. Tiivistetään ja vahvistetaan vartaloa keskittyen lantionseudun lihasten ja keskivartalon vahvistamiseen. Samalla hoidetaan vatsalihasten erkaumaa, aktivoidaan ja huolletaan koko vartaloa, jotta äiti voi rauhassa nauttia uudesta elämäntilanteesta vahvan ja toimivan vartalon kanssa.
Jaa